Kuda sa decom na letovanje

Jedno od najčešćih pitanja koja dobijamo je kuda sa decom na letovanje, a da to bude što povoljnije, odnosno da ponuda uključuje i gratis za decu.

Važno vam je uz to, baš zbog njih, da je plaža blizu smeštaja, da bude dosta sadržaja za decu, prirodni hlad, ležaljke, suncobrani. Postepen ulaz u vodu ili talasi. Zahtevi su raznovrsni, a mi u ISerbiatravel smo ih sve uzeli u obzir da što lakše odlučite kuda sa decom na letovanje.

Saznajte koji su to hoteli u kojima deca do 12 godina imaju besplatan smeštaj ili značajan popust. Bavili smo se i pitanjem koja letovališta imaju odlične uslove za odmor porodica sa decom na moru.

Letovanje 2024. Grčka - dvoje dece gratis

Halkidiki je, kada je Grčka u pitanju, godinama unazad jedna od najpopularnijih destinacija među domaćim turistima. Svaki od tri “prsta” ovog poluostrva atraktivan je na svoj način za letovanje s decom.

Prvi prst Halkidikija - na more što pre

Zamislite kristalno čisto more, duge peščane plaže, puno zelenila,sadržaje za sve članove porodice.

I za dvoje dece gratis letovanje, ili je doplata simbolična. Izdvajamo neke od najpopularnijih hotela na Kasandri, prvom prstu Halkidikija, koji vam sve to nude:

Hotel Portes beach Nea Potidea za porodice koje traže kvalitetan all inclusive odmor nedaleko od Soluna, ovaj luksuzan hotel kategorije 4 zvezdice, odličan je izbor. Malo izvan mesta Nea Potidea, na predivnoj peskovito- šljunkovitoj plaži koja je pokrivena zelenilom, ovaj hotel sadrži i bazen za odrasle i za decu, dečji zabavni park, restoran, saunu, nudi vam sportove na vodi, otvorene teniske terene, kao i teren za odbojku.

Hotel Xenios Possidi Paradise Possidi smešten u samom centru malog mesta Possidi, na zapadnoj strain poluostrva Kasandra, od Soluna i aerodroma je udaljen oko 100 km. Hotel se posebno preporučuje porodicama i iz razloga što se nalazi na samoj plaži i nudi aktivan program dečje animacije. 2016. godine postao je deo Xenios lanca hotela koji su garant kvalitetnog porodičnog odmora.

Hotel Lesse Hanioti potpuno je podređen porodičnom odmoru. Smešten u mirnom delu, a opet dovoljno blizu centra letovališta. U ponudi su doručak i večera, a deo soba u ovom porodičnom hotelu ima i mini kuhinju, ukoliko i sami želite da pripremite ili podgrejete neku hranu. Odmaraćete na zelenilom bogatom privatnom posedu koji je od plaže i prvog bara na 200 metara. Možda je upravo ta ravnoteža odgovor na pitanje kuda sa decom na letovanje.

Hotel Atrium Pefkohori je novorenoviran i vrlo tražen porodični hotel. Smešten je na uzvišenju, izdvojen od buke i u potpunosti zaklonjen gustom borovom šumom, što vam obezbeđuje miran porodičan odmor. Plaža nagrađena plavom zastavicom je 800 metara od hotela, a centar mesta vam je na 500 metara. Usluga može biti na bai polupansiona ili all inclusive. U ponudi je i Aqua Splash Park Atrium. Za goste koji koriste all inclusive uslugu je bsplatan, a za one koji odaberu polupansion, ulaznica je 5 evra.

Ukoliko je Kasandra vaš izbor i želite letovanje s dvoje dece gratis, uz navedene hotele, u ISerbiatravel imamo u ponudi i brojne druge hotele bogate saržajima koji će vam omogućiti popun porodični odmor. Javite nam se na aranzmani@iserbiatravel.com
kako bismo vam na osnovu vaših detaljnijih zahteva poslali ponudu i pomogli da odlučite.

Sitonija – prava porodična destinacija

Drugi prst Halkidikija, Sitonija, za letovanje sa decom je jako dobar izbor. Peščane plaže sa prirodnim hladom, postepena dubina mora i mnoštvo sadržaja za decu samo su deo razloga što je Sitonija poznata kao porodična destinacija. Sva mesta na Sitoniji pružaju mir u mešavini svih nijansi plave i zelene.

Hotel Lagomandra Beach And Suites nalazi se na Lagomandra plaži, na nekoliko kilometara od Neos Marmarasa. Porodicama s decom se posebno preporučuje, upravo zbog blizine kvalitetne peščane plaže koja ima prirodni hlad. Takođe, usluga i hotelu i higijena su izuzetni. Reč je o kompleksu od dva hotela, a svim gostima su na raspolaganju svi sadržaji. Dečji bazen, zabavni park za decu, bar na plaži, sportovi na vodi, samo su deo ponude koja privlači porodice za letovanje s decom.

Hotel Golden Beach Metamorfozis u centru je vazušne banje Metamorfozi, oko 30 metara od peščane plaže. Od nje ga odvaja pojas bujnog zelenila, koje vama znači dodatnu svežinu, hlad i mir. Hotel je kompletno renoviran 2019. godine, a u ponudi ima i manji bazen sa ležaljkama i suncobranima. Očekuju vas i besplatna pića tokom obroka.

Hotel Lily Ann Village Nikiti u centralnom je delu leotvališta Nikiti, u glavnoj ulici koja se spušta do šetališta i plaže do koje pređete 400 meara. U uređenom vru nalazi se i otvoreni bazen sa dečijim delom i ležaljkama. Uz doplatu je moguće da u ovom hotelu letuje i vaš kućni ljubimac. Nikiti je od Soluna udaljen 110 km. Poznat je po divnim plažama, kristalno čistoj vodi, borovini i maslinjacima. Nikiti vrlo često bude izbor nakon nedoumice kuda sa decom na letovanje.

Porto Carras Grand Resort na Sitoniji, koju porodice prosto obožavaju, jedan je o najvećih i najpoznatijih kompleksa hotela u Grčkoj i nudi popust za decu. U njemu je za vas obezbeđeno sve što vam treba da se potpuno opustite i uživate. Uređena hotelska plaža sa ležaljkama i suncobranima, 2 spoljašnja bazena, dečji bazen, dnevna i večernja animacija, restorani, barovi, dečje igralište, tereni za košarku, odbojku, stoni tenis, pikado. Uz doplatu imate pirliku da uživate i u brojnim uslugama spa centra, tu su i sportovi na vodi, ali i kozmetičke usluge. Kompleks ima i menjačnicu, bankomat i prodavnice. Sve je tu, samo da odaberete datume..

Za kompletnu ponudu hotela koji za letovanje s decom na Sitoniji nude gratis ili popust, javite nam na aranzmani@iserbiatravel.com Pronaći ćemo vašu savršenu kombinaciju.

Atos – mir spolja i iznutra

Atos, teći prst poluostrva Halkidiki, na njegovom krajnjem istoku, okružuje predivno Egejsko more. U kombinaciji s planinskim vrhovima, ušuškan među kestene i mediteransku šumu, Atos na svojim padinama ima i dvadeset manastira, zbog čega slovi za produhovljeno ostrvo. Mir je za Atos drugo ime. Pronaći ćete ga u prelepim, nestvarnim pejzažima, a potom i u sebi. Čak i kada idete s decom na letovanje.

Hotel Alexandros palace Ouranopolis je na 5 km od grada Ouranopolisa, a od aerodrome u Solunu udaljen je 108 km. Nudi vam više smeštajnih objekata rasutih po velikom zelenom vrtu. Hotel izlazi na peščanu plažu do koje ima 200 m, na plaži su hotelske ležaljke i suncobrani. Hotel uz upit, omogućava letovanje i za vaše kućne ljubimce. U okviru hotela je i dečji bazen, dečji zabavni park, a na raspolaganju su vam i brojni sportovi na vodi, tenis, odbojka, tursko kupatilo. U okviru hotela je I mini market. Sve na jednom mestu za kompletnu porodicu čini da ovaj hotel vrlo često bude izbor za letovanje s decom.

Hotel Xenios Theoxenia Ouranopolis jedan je od najtraženijih porodičnih hotela na Atosu. Nalazi se pored uređene oeščane plaže, a hotel ima i otvoreni bazen sa dečjim delom, restoran I manji bar na plaži. Hotel može da ugosti i šestočlane porodice. Na 2 km od hoela je Ouranopolis, “nebeski grad”, do kog možete stići i dnevnim transferom, mini busom. Dečji zabavni park i brojni sportovi takođe su u ponudi hotela.

Olimpska regija – plažom od mesta do mesta

U podnožju planine Olimp, najviše planine u Grčkoj, očekuje vas oko 70 km peskovitih plaža, međusobno povezanih, sa brojnim turističkim mestima pogodnim za letovanje s decom. Paralia, Olympic Beach, Nei Pori, Leptokarija, manja su ali i egzotična letovališta sa kristalno čistim morem. Evo nekoliko hotela koji nude gratis za dvoje dece ili popuste koji će vam značiti.

Hotel Poseidon Palace Leptokaria vrlo je luksuzan hotel na samoj plaži u blizini popularnog letovališta Leptokarija. Vrlo je poularan kod porodica sa decom mlađom od 13 godina zbog izuzetnog all inclusive koncepta i blizine Soluna koji vam je na oko sat vremena vožnje kolima. Hotel u ponudi ima I bazen, dečji bazen, dečji zabavni park, diskoteku, igraonicu, brojne sportive, ali i mikromarket.

Hotel Platon Beach Olympic Beach na samom je šetalištu Olympic beach-a, odmah preko put uređene peščane plaže. Reč je o ekonomičnom polupansionu za porodice s dvoje dece gratis koji je iz tog razloga godinama preporuka agencije i posetilaca. Od Soluna je udaljen oko 70 km, ima i manji bazen, a uz doplatu ovde može da letuje i vaš kućni ljubimac.

Hotel Kronos Platamon na samom je ulazu u popularno letovalište Platamon, u glavnoj je ulici i ušuškan u prelepo zelenilo. Na odličnoj je poziciji, nedaleko od centra mesta i od prve šljunkovite plaže, tačnije na oko 80 metara. Posebno se preporučuje za porodice s decom, sadrži i dečji zabavni park, otvoreni bazen za odrasle i dečji bazen, salon lepote, hidromasažu, saunu i kafić. I ovaj hotel daje mogućnost da u njemu, na upit, borave i vaši kućni ljubimci.

Javite nam se na mejl aranzmani@iserbiatravel.com da vam pošaljemo kompletnu ponudu za Olimpsku regiju.

Leto na grčkim ostrvima uz gratis ili popust za decu

Nestvarno lepe plaže, čisto i toplo more, ljubazni domaćini, dobar provod za sve generacije i posebna ponuda za porodice. Ukoliko razmišljate kuda sa decom na letovanje, nikako nemojte odustajati od ostrva jer ćete do njih stići lako, autobuskim, avionskim ili sopstvenim prevozom, a čeka vas sasvim drugačiji doživljaj odmora.

Godinama unazad za porodice su najatraktivnija ostrva Tasos i Krf, ali vam uz to nudimo bogatu ponudu i na drugim za porodice atraktivnim ostrvima, uz popuste za decu.

Marti Resort Skala Sotiros Tasos smešten je na privatnoj, uređenoj plaži, na kojoj vas očekuje i bar, kao i rezervisane ležaljke i suncobrani. Centar mesta i ribarske luke Skala Sotiros je na oko 900 metara. Hotel ima dečje igralište, nudi vam pun pansion, a uz upit dozvoljen je i boravak za vaše kućne ljubimce.

Maranton Beach Tasos je na ulazu u selo kinira na Tasosu, na maloj privatnoj hotelskoj plaži. U blizini hotela su još dve poznate plaže, na 1 km je Dolphin beach, a Paradise Beach na 3 km. Prvi market pronaći ćete na 1200 m od hotela. U njegovoj ponudi je i dečji bazen, otvoreni bazen i za odrasle, teretana, sauna, restoran.

Scheria beach hotel na Krfu jedan je od najprodavanijih godnama unazad. Hotel je na samoj plaži, koja je kombinacija peska i šljunka. U neposrednoj blizini su i restorani, kafići i prodavnice. Reč je o turističkom mestu Dassia koja je odlična ukoliko želite miran odmor s decom, ali je i odlična polazna tačka za obilazak Krfa.

Ako planirate letovanje s decom na nekom od grčkih ostrva, poslaćemo vam ponudu i detaljno pojasniti koje sve opcije imate na raspolaganju. Vreme je da stisnete dugme za pauzu i ovo aranzmani@iserbiatravel.com “dugme”, kako biste saznali više, odabrali i konačno, zasluženo odmorili.

Egipat za porodice- samo za potpune hedoniste

Kada kažete Egipat, znamo da to znači da porodica želi da ima sve na dohvat ruke, za decu i za odrasle.

Dugačke, peščane plaže sa dugim plićakom, palme, barovi, restorani, bazeni za vas i za decu, dečje igralište, šoping centar, sauna, jacuzzi- i to nije sve. Čekaju vas i spa centar, fitnes, teretana, saloni lepote, dečji klub, diskoteka, golf, biznis centar, ronjenje, odbojka na pesku. Imate osećaj kao da ste u raju. Pogledajte ponudu samo nekih od hotela koje imamo u ponudi, a da su odlični za letovanje s decom.

Palm Royale Soma Bay hotel nalazi se na obali Crvenog mora, u turističkom mesatu Soma Bay. Od aerodrome u Hurgadi udaljen je 45 km. Hotel ima spostvenu, peščanu, 1.200 metara dugačku plažu, a ulazak u more je postepen. Slovi za jednu od najlepših plaža u Hurgadi, prepunu prelepih palmi. Od hotelskih sadržaja izdvojili bismo 5 restorana, 7 barova, 2 bazena, dečji bazen, dečji klub, dečje igralište, frizer, salon lepote, a na raspolaganju su vam i doktor i apoteka. Hotel takođe ima brojne sportske sadržaje.

Steigenberger Aqua Magic hotel na 5 km od centra Hurade i 6 km od aerodrome, u turističkoj zoni memša, nalazi se hotel kategorisan kao jedan od najboljih aqua park hotela, idealan za letovanje s decom. Od private peščane plaže udaljen je 400 metara. Uz moderan aqua park s toboganima i izdvojenim delom za decu, za najmlađe goste hotela tu su i mini klub, kids klub, dečji restoran. Hotel ima i spoljašnji bazen, centar za ronjenje, 9 restorana i barova sa internacionalnim i domaćim specijalitetima.

Kada razmišljate kuda sa decom na letovanje, verujte da je Egipat baš to što bi vas potpuno preporodilo.

Za sve detalje ponude, za letovanje s decom u Egiptu 2024. i to uz popuste, javite nam se na aranzmani@iserbiatravel.com

Turska- porodični odmor

Kompletan odmor za celu porodicu u najluksuznijim hotelima. Tako najjednostavnije možemo da vam približimo prednosti ovog izbora za letovanje s decom. Ne razmišljate zaista ni o čemu, samo dišete i uživate. I ne znate u čemu pre, u moru i predivnim plažama, dobroj i ukusnoj hrani po kojoj su poznati, čuvenim turskim kolačima i poslasticama ili sveobuhvatnoj luksuznoj usluzi i sadržajima- za decu i za vas. Zamislite slobodno- sve.

U svim regijama koje imamo u ponudi plaže su peskovito šljunkovite, što je idealno za letovanje s decom. Postoje i one najomiljenije zlatne peskovite plaže, postepen ulaz u more, ali i delovi gde možete uživati u talasima.

Ono što je takođe prednost, kada birate kuda sa decom na letovanje, je i kratko putovanje do destinacije, svega 2h avionom od Beograda.

Bodrum ili Alanja, birali smo tako za vas jer su to godinama unazad najpopularnije destinacije- kada su porodice birale kuda s decom na letovanje. Dakle, proverene.

Phoenix Sun hotel, Bodrum od aerodrome u Bodrumu udaljen je 42 km, a od centra Bodruma je na 3 km. Smešten je u Gumbetu, jednoj od omiljenih lokacija domaćih turista. Hotel je udaljen oko 500 m od privatnog dela plaže u Gumbetu gde su za goste obezbeđene ležaljke i suncobrani. Hotel u ponudi pored ostalog ima 2 spoljašnja, dva dečja bazena, dečje igralište, mini klub, animacioni program, usluge lekara. Možete odmoriti i u sauna i u turskom kupatilu, ili aktivno uživati u brojnim sportovima.

Club Aqua Plaza, Alanja je na 90 km od aerodrome u Antaliji, 35 km od centra Alanje. Ima sopstvenu peščanu šljunkovitu plažu na kojoj bar ne plaćate, kao ni ležaljke i suncobrane. U sastavu hotela su i tri spoljašnja bazena, 6 vodenih tobogana, animacija, dečji klub, dečji park, dečji bazen i akva park, a možete uživati i u turskom kupatilu, sauna, slanoj sobi, akvarobiku ili brojnim sportovima.

I svi ostali hoteli koje imamo u ponudi su u mirnim okruženjima. Osetićete sve lepote mediteranske klime i udisati miris borovih šuma.

Na raspolaganju smo vam za sva dodatna pitanja da odaberete svoje porodično letovanje. Javite nam se na aranzmani@iserbiatravel.com  Da odmor počne- čim ga odaberete. Jer nakon toga, samo pakujete kofere i uživate. Sve ostalo vam je organizovano.